2013. dec. 22.

Kritika #9 - Hide behind a smile

http://hamismosoly.blogspot.hu/
Alisson - Hide behind a smile
Kinézet
Először is nagyon sajnálom, hogy ilyen sokat kellett várnod a kritikára, időközben még szünetre is állítottad a történetet, amiről a véleményemet majd leírom a 'történet' részbe. Kezdjük először a kinézettel!
Az előző borzalmas volt, de ez egész jó lett. Mármint az előzőhöz képest. Egyik karakterre se tudok összpontosítani, mert benne vannak a fejléc hátterében. Nincsenek is jól kivágva, ez a hajaknál látszik leginkább. A betűtípusnak is valami szebbet és elegánsabbat választottam volna. A tépés viszont tetszik. Bár neked hiába magyaráznám, nem te csináltad.
Az oldal menükhöz beraknék még egy rövid tartalmat, persze legfelülre, vagy a szünet modul alá. Egy rövid tartalom hozza meg az olvasók kedvét, hogy elolvassák a történetedet! :) Amint kinyitsz, érdemes megírnod egy ilyet, vagy egy videót csinálnod, bár egy leírás sokkal szebben nézne ki! Egyébként nekem úgy bejön a kinézet, nem mondom azt, hogy kibaszott szép, tökéletes, inkább átlagos, viszont nem fogja elhányni magát az ember, amint rálép.
Történet
Végre prológus! Viszont mikor elolvastam, kicsit hiányérzetem volt. Valamit hiányoltam, de azt nem tudnám megmondani, mit. De azért egynek elment.
Nem értettem amiket írtál. Az első fejezetben Alisson felkel aztán bemennek a barátnőjével egy kávézóba és máris megy le a nap? Egy lehetetlenség, hacsak nem kelt fel délután négy órakor, de akkor azt írd bele a történetbe, mert összeolvad minden az olvasó fejében. És aztán a másodikban Harry-hez költözik, de az első fejezetben azt mondta Ali, hogy London másik részében fog lakni és, ha meglátja Harry-t, akkor lelövi. Mi van?! Jól fogalmazol, de vannak olyan pillanatok, mikor valamit kihagytál és ilyenkor már nem lesz élvezetes a sztori.
Egyébként nem akarok beleszólni, de írtad, hogy ihlet hiány miatt szünetelsz. Negyedik fejezetnél tartasz. Szerintem csak úgy kezdj bele egy történetbe, ha tudod mikor mi fog történni, hiszen csak akkor van értelme. Ha például a tizedik fejezetnél állnál meg, az egy dolog, de negyedik? Mindegy, a te döntésed, a te agyad, a te életed.

Összegzés:
» A fejléc nem lett a legjobb, rendelj újat vagy válassz egy másik embert, aki készíthet neked! :)

» Írj egy rövid tartalmat a történetről, csak úgy az alap dolgokat és tedd ki oldalra, legfelülre!
» Zavarosan írsz, figyelj oda, hogy mindent részletezz ki, vagy ha nem akarsz mindent leírni, akkor csak röviden!
Puszi: Dina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése