2013. dec. 25.

Ünnepi frissítések


Sziasztok! :)

Először kezdenék azzal, hogy mindenkinek boldog ünnepeket és élje a téli szünetét szeretetben és tanulás mentesen. A szünet mindig is azt jelentette az internet világában, hogy a kockuló diákok a nap legtöbb órájában fent lógnak és új dolgokat próbálnak ki. Persze nem mindenki, mert vannak ugyebár azok, akik csak a facebookhoz értenek és aztán azt hiszik magukról, hogy gépzsenik. Haha, jó vicc. 

Nem fecsegek tovább itt arról, hogy a téli szünetben mennyi mindent lehet csinálni, hanem belekezdek a lényegbe. Mivel ünnepek vannak és szeretném feldobni valamivel az oldalt, úgy döntöttem, hogy ünnepi design cuccokkal leplek meg titeket. :) Értsétek itt PNG képekre, fejlécekre, fejlécdíszekre, Photoshop tutorial-ra és persze kívánhattok is! Igyekszem mindent teljesíteni, amit majd kérnétek majd, de azért ne felejtsük el, hogy karácsony és szilveszter között is van elég sok dolgom. De attól még dolgozom nektek is! ^^

Szerintem sokatok csak egy dolgot vár már nagyon. Az eredményhirdetést. Sajnos, nem tudom mikor lesznek meg, mivel Zsuu eltűnt, nem ad jelet magáról és még nem mondta el véleményét a fejlécekről. Viszont legyetek türelemmel, mi is azok vagyunk Ade-val! Valószínűleg Zsuu-t behálózta az iskola, mondta is elég sokszor, hogy nehéz most neki a suli. De amint visszatér, mindenki megtudja, milyen lett a fejléce! :) 
 DE! Ez egy verseny, mindig vannak rossz fejlécek, szóval okotok nincs fölháborodni, hogy leszóljuk a munkádat. Mi csak leírtuk a véleményünket, és a mi tetszésünk alapján bíráltuk mindenkinek a munkáját. Ne háborodjatok föl, hogy a ti fejlécetek kapta a legrosszabb pontot. Attól függetlenül neked tetszhet és ez ellen mi semmit nem tudunk csinálni. Egyébként pedig nem a semmiért írjuk le a véleményünket nektek, próbálunk tanácsot adni és rávilágítani a nem éppen szép dolgokra. Szóval még egyszer: Ne sértődjetek meg, ha rossz eredményt kaptok! 

Amit még leírnék, azaz illem és az olvasás, emberek. Tudjátok, az írás, ami pontosan a chat fölött van, nem dísznek van kint. Mielőtt rendelsz, akkor nézz le könyörgöm, hogy van e szabad hely. És ne úgy köszönj, hogy: Szia! Kérhetek egy kritikát?
Mi van? Nem látjátok, hogy összesen hárman vagyunk? De a legjobban az tud felidegesíteni, mikor nem is köszöntök, csak bedobtok egy annyit, hogy 'kérek egy kritikát'. Mintha kutyák volnánk. Ti annak néztek minket? Egy kutyának? Szégyenletes, az emberi társadalom már egyre jobban süllyed le. Ó, és egy másik problémám. A sablon szövegek! Cserét kérsz, de úgy, hogy bemásolod, amit másnak is írtál és bedobod ide. Nem azért, de ha már cserét kérsz, akkor tisztelj meg minket annyival, hogy valami egyedibb szöveget írsz. Persze, nem olyanra értem, hogy 'Sziasztok! Megtisztelnétek kedves földön élők, hogy egy cserében benne vagytok?' . Mondjuk az biztos, hogy megmosolyogtatna minket és feltétel nélkül benne lennénk. Mert van olyan kedves, hogy nem a sablont írja le nekünk, amit mindenki másnak. Mert, tudjátok ti, mit jelent az, hogy csere? Mi a jelentsége? Hát nem az, hogy hirdessük a másikat, hanem, hogy legyen pár társoldalunk, akire számíthatunk, ha baj van. Körülbelül olyan, mint a barátság. Épp ezért nagy dolog lenne, ha minden oldalnak írsz egy saját csere felkérést? Szerintem nem. Főleg, ha még szét se néztél az oldalon. Tudtommal, csak olyan oldal szerkesztő(i)től kérünk cserét, aki számunkra szimpi, aki jól csinálja azt, amivel foglalkozik. Ezek szerint itt, a blogspoton ez teljesen le van szarva, az egész cserének a lényege, hogy hirdetve legyen a nyomorék oldalunk. Akkor ennyi erővel nem elég, ah csak annyit írsz, hogy 'Te buzi! Rakd már ki az oldalam és én is a tiéd.' . Szerintem pár év múlva már ez lesz. :) De most tényleg, nem tudnátok kicsit kreatívabbak és illemtudóbbak lenni? Megtisztelni a társadat, hogy köszönsz neki és aztán egy kedves kérdéssel megkérdezed, mehet e. És, akinek még nagyon el is nyerte a tetszését az oldal, még oda is biggyeszti, hogy nagyon bejön neki, amit csinál a szerkesztő. 
Áh, hagyjuk! Szerintem sokan nem tudnátok ezt elolvasni, minek is töröm magam? Persze, aki elolvasta és elgondolkozott ezen, le a kalappal előtte. 

Túl sokat írtam azt hiszem. No, nem baj. Ki kellett magamból ezt adnom és remélem, aki felismeri önmagát, az elszégyenli magát és használja az agyát. A világ nem véletlenül adott nekünk ...

Puszi és Boldog Ünnepeket: Dina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése